Organisatie

Alle medewerkers van FreeWater zijn al jaren betrokken bij de ontwikkeling en productie van installaties en systemen om afvalwater op natuurlijke wijze te zuiveren tot drinkwaterkwaliteit, zonder gebruik te maken van chemische middelen. Sinds enkele jaren hebben wij onze opgedane kennis en ervaring ook toegepast op het zuiveren van lucht en het bestrijden van algen, schimmels, bacteriën en virussen, met verrassende resultaten.
 
FreeWater en FreeAir beschikken over een eigen laboratorium waar onderzoek wordt gedaan op basis van nanowaarden i.p.v. microwaarden, waardoor uiterst nauwkeurige resultaten geboekt worden.

Aanbod

Wij ontwikkelen en produceren duurzame systemen voor het natuurlijk zuiveren van water en lucht en het bestrijden van algen, schimmels, bacteriën en virussen, zonder gebruik te maken van chemicaliën. Opdrachtgevers nemen soms alleen onze systemen, inclusief onze kennis en aanbevelingen, maar vaak verzorgen FreeWater en FreeAir de complete installatie in samenwerking met externe installateurs. Wij houden graag de vinger aan de pols.

Kennisontwikkeling

Onze kennis ontwikkelen we grotendeels zelf vanuit de praktijk. Wij werken veel samen met universiteiten en (potentiële) opdrachtgevers, waar we proeven uitzetten om nieuwe systemen en processen in de praktijk te testen. Zo scherpen wij onze kennis aan. Elke dag weer opnieuw.

Opdrachtgevers

Groente- en sierteeltkwekers, voedselverwerkende bedrijven en andere bedrijven die direct of indirect met voedsel te maken hebben zijn onze belangrijkste opdrachtgevers. Maar eigenlijk zijn onze duurzame systemen, installaties en procesessen interessant voor iedere sector waar behoefte is aan schoon water en zuivere lucht.

Wilt u meer weten over
onze organisatie?

Bel ons of mail ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

ABC Westland 206 - K4.
2685 DC Poeldijk

06 – 53 21 87 54
info@freewater.nl