Luchtzuivering 

FreeAir

Voor het zuiveren van lucht wordt altijd van een gecombineerde toepassing van ozon en uv gebruikt gemaakt. De ozon die FreeAir gebruikt, wordt geproduceerd in eigen beheer en toegepast in de juiste doseringen zonder schadelijke bijeffecten voor mens,
dier en plant .

De ozon van FreeAir is vergelijkbaar met de ozon die ontstaat bij een onweersbui, die men ervaart als ‘frisse lucht’.

Wij bieden verschillende luchtzuiveringssystemen aan voor diverse toepassingen.

Air-Master T20 plus 

Dit luchtbehandelingssysteem is geschikt voor elke ruimte tot 2800 m3 en wordt in een luchtkanaal of luchtkast geplaatst. Het verwijdert bacteriën, virussen en schimmels en neutraliseert geuren, waardoor er een gezonde en frisse omgeving ontstaat.  
 
Het systeem bestaat uit een UV-Clamp, een zuurstoflamp en veelal een zuurstofsensor. Middels een uiterst precieze afstemming wordt de lucht in een afgesloten ruimte optimaal gezuiverd.  

Air-Master T10

Het Air-Master T10 luchtbehandelingssysteem is gebaseerd op hetzelfde principe als de Air-Master T20 plus, is geschikt voor een ruimte van ongeveer 1200 m3.
Dit systeem wordt ook in een luchtkanaal of luchtkast geplaatst.

Deze uitvoering wordt vooral toegepast bij kantoorgebouwen, maar ook steeds meer winkelbedrijven maken gebruik van dit duurzame systeem voor 100%
frisse lucht. 

Air-Master Ultra 

De AirMaster Ultra maakt gebruik van UV-C en ozontechnologie om kook- en huisdiergeuren te neutraliseren en bacteriën, schimmels en virussenin de lucht te doden.

Het is een compacte versie van de Air-Master T10 en wordt vooral gebruikt door particulieren. Het is een praktisch zuiveringssysteem, zeer gebruiksvriendelijk en laag in onderhoudskosten.

AirWaves

Speciaal voor woonhuizen bieden wij het Air Waves luchtzuiveringssysteem, dat ook geïntegreerd kan worden in een bestaand ventilatiesysteem. 

Het verfrist de ruimte op effectieve wijze, neemt geurtjes weg, is uitermate stil en economisch zeer aantrekkelijk.

Ozon generatoren

Ozon is bijzonder effectief in de bestrijding van micro-organismen zoals schimmels, algen, virussen en bacteriën, maar ook insecten, muizen en ander ongedierte overleven deze behandeling niet. 

Geselecteerde ruimten, waar op dat moment geen mensen aanwezig zijn, worden kortstondig voorzien van een overdosis ozon. Op deze wijze wordt de ruimte volledig gesteriliseerd, resulterend in een gezonde en schone omgeving. Deze luchtzuiveringssystemen worden o.a.vooral gebruikt in operatiekamers in ziekenhuizen en voedselverwerkende bedrijven.  

Wilt u meer weten over hoe wij de luchtkwaliteit in uw woning of gebouw kunnen verbeteren?

Bel ons of mail ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

ABC Westland 206 - K4.
2685 DC Poeldijk

06 – 53 21 87 54
info@freewater.nl