FreeWater en FreeAir ontwikkelen en produceren duurzame zuiveringssystemen, die water en lucht op natuurlijke basis zuiveren en algen bestrijden, zonder gebruik van schadelijke chemicaliën.
 
Voor het zuiveren van lucht en water maken wij gebruik van ultraviolete straling (uv), ozon, gravitatie, ionisatie, filtratie en nanocavitatie. De uitgekiende combinatie van deze factoren bepaalt het succes van een optimale zuivering. Voor het bestrijden van algen wordt voornamelijk nanocavitatie ingezet

Waterzuivering

FreeWater

Wij kunnen alle waterstromen zuiveren,waar ook ter wereld, zonder gebruik te maken van chemische middelen. De FreeWater zuiveringssystemen maken elk soort afvalwater geschikt voor hergebruik, consumptie of verantwoorde lozing. Daarbij maakt de oorsprong van het afvalwater geen verschil. Wij zuiveren bijvoorbeeld water uit rivieren, rioolsystemen en andere vervuilde bronnen.

Luchtzuivering 

FreeAir

Voor het zuiveren van lucht wordt altijd van een gecombineerde toepassing van ozon en uv gebruikt gemaakt. De ozon die FreeAir  gebruikt, wordt geproduceerd in eigen beheer en toegepast in de juiste doseringen zonder schadelijke bijeffecten voor mens, dier en plant .

De ozon van FreeAir is vergelijkbaar met de ozon die ontstaat bij een onweersbui, die men ervaart als ‘frisse lucht’.

 Algenbestrijding

FreeWater

Voor het bestrijden van algen wordt voornamelijk nanocavitatie ingezet. De algen worden gedood door middel van hoge frequentietrillingen. Alle ongewenste organismen worden op een 100% milieuvriendelijke manier geëlimineerd.
 
Testen in de glastuinbouw hebben aangetoond dat nanocavitatie ook effectief is tegen fusarium en pythium, ziektes die vooral bekend staan als veroorzakers van wortelrot.

Meer weten over het zuiveren van water, lucht en het bestrijden van algen, zonder gebruik van chemische middelen?

Bel ons of mail ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

ABC Westland 206 - K4.
2685 DC Poeldijk

06 – 53 21 87 54
info@freewater.nl